Δεύτερη περίοδος εκπαίδευσης

Κύριοι και κυρίες συνάδελφοι εκ μέρους του Δ.Σ., χρόνια σας πολλά και Χριστός Ανέστη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτό το Σαββάτο  26/04/2014 και ώρα 14:00 μμ έως 20:00 μμ,  θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Βύρωνα  (Δημαρχείο Βύρωνα Καραολή & Δημητρίου 36-44), η δεύτερη ημέρα θεωρητικής εκπαίδευσης από το  Πυροσβεστικό Σώμα .  Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και επιβαλλόμενη. Στα θεωρητικά μαθήματα τα μέλη μας  θα προσέρχονται με πολιτική περιβολή.

Επίσης την Κυριακή 27/04/2014 και ώρα 11:00 πμ έως 19:00 μμ,  θα πραγματοποιηθεί η πρακτική εκπαίδευση στον χώρο του Πυροφυλακίου του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα (λεωφόρο Κατεχάκη έναντι στρατοπέδων Σακέτα Κουταλά). Στα  πρακτικά μαθήματα τα μέλη μας  θα προσέρχονται με όλα τα μέσα ατομικής  προστασίας.

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας στην πρώτη πιστοποιημένη  εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, στο πλαίσιο της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας του Π.Σ. και φυσικά στην μελλοντική ενίσχυση των δραστηριοτήτων στους τομείς που μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Θερμή παράκληση για τη συμπλήρωση των στοιχείων για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής νέων εθελοντών στην Ομάδα μας (http://www.forestservice.gr/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%83%CF%89/ ) .

Εκπαίδευση εκπαίδευση εκπαίδευση !!!

Be Sociable, Share!