Εθελοντές…πιστοί στα ραντεβού!!

Οι Εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος – Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα, πιστοί στο ραντεβού τους με τις αναδασώσεις, συμμετείχαν σε εκδήλωση αναδάσωσης, με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής «Ώρα για Δράση» που έγινε την Κυριακή 1/12/2013 στην περιοχή Τέρμα οδού Ανθέων στην Άνω Γλυφάδα.

Παρά τις δυσκολίες, καιρικές και άλλες, η συμμετοχή των Εθελοντών της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης είχε ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα.

Ουσιαστικό, γιατί φυτεύτηκε ικανός αριθμός δένδρων, που θα εμπλουτίσουν με οξυγόνο το περιβάλλον, θα συγκρατηθεί το έδαφος από απογύμνωση, θα προστατευτεί ο αστικός ιστός από πλημμυρικά φαινόμενα και θα εμπλουτιστεί ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής.

Συμβολικό χαρακτήρα γιατί οι Εθελοντές από το Βύρωνα, δίνουν το παράδειγμα στους δημότες όλων των Δήμων, ότι είναι παρόντες με την έναρξη της δεντροφυτευτικής περιόδου.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθήκον όλων μας και οι Εθελοντές της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα παραμένουν πιστοί.

 CAM00007[1] CAM00001[1]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ                                                                               ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Πρόεδρος                                                                                                          Υπ. Τύπου

210 7644486                                                                                                      6977906904

Be Sociable, Share!