Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη στο Πυροφυλάκειο Βύρωνα

Το Πυροφυλάκειο Βύρωνα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μαζί με το Δήμαρχο Βύρωνα και Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Νίκο Χαρδαλιά.
Ο Υπουργός, στον απόηχο της επίσκεψής του στο εργοτάξιο του νέου βιοκλιματικού Κολυμβητηρίου της πόλης, ζήτησε να συναντηθεί με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συναντήθηκε, συζήτησε και συνεχάρη τα κλιμάκια των εθελοντών που επιχειρούσαν την προηγούμενη μέρα σε Μαραθώνα και Βαρυμπόμπη, ενώ ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Βύρωνα για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υφίστανται στον τομέα της δασοπροστασίας. Παράλληλα, ο Υπουργός συζήτησε με τους εθελοντές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην επιτέλεση του έργου τους και εξέφρασε τη βούλησή του να συνδράμει το έργο των εθελοντικών ομάδων σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τον Υπουργό για τις προσπάθειες που καταβάλλει το Υπουργείο Εσωτερικών για την ομαλή έκβαση της αντιπυρικής περιόδου, τονίζοντας ότι φέτος τα σχετικά κονδύλια διατέθηκαν εγκαίρως, γεγονός που συνδράμει την προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές για την αυτοθυσία τους και την προσφορά τους.
2 1
Be Sociable, Share!