Ημερίδα «Movement of Volunteers for parks – MVP»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Τρίτη 6 Μαρτίου, διεξήχθη στο γραφείο ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Αθήνα), ημερίδα με τίτλο » Movement of Volunteers for Parks – MVP».
Την ημερίδα πραγματοποίησε το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων).
Το MVP  είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιεί το ΚΕΑΝ με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για το Ευρωπαϊκό Ετος Εθελοντισμού 2011 και αποσκοπεί στην ενθάρρυνση του εθελοντικού κινήματος, σε ευρωπαϊκά αστικά πάρκα και περιαστικούς χώρους πρασίνου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Δήμου Βύρωνα, το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, η Ευρωπαϊκή Εκφραση, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, εθελοντές Π.Π. Φιλαδέλφιας, Σύλλογος Περιστερίου, το Οικολογικό Εργαστήριο Καισαριανής, το Ελληνο-Αμερικανικό κολλέγιο, η οργάνωση «Γη», ο Δήμος Ζωγράφου, εθελοντές του πάρκου Τρίτση, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ο Φορέας Προστασίας της Πάρνηθας, το ΑΣΔΑ, το ΠΕΣΥΔΑΠ, δίκτυο «Μεσόγειος ΣΟΣ», η ΕΛΙΞ και ο αντιδήμαρχος Π.Π. του Δήμου Ασπροπύργου, καθώς και ο φορέας πρασίνου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά την ημερίδα, έγινε παρουσίαση του προγράμματος MVP και ανταλλαγή εμπειριών από τον κάθε φορέα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά, το Κόντρα Channel.

Be Sociable, Share!