Οι εθελοντές του Δήμου Βύρωνα στηρίζουν έμπρακτα τα Special Olympics

Τη σημαντική συνδρομή τους στη διεξαγωγή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011 που ξεκίνησαν στις 25 Ιουνίου στη χώρα μας, προσφέρουν οι 25 εθελοντές από τον Βύρωνα, οι οποίοι συμμετέχουν στη διαδικασία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Με την ομάδα των 25 νεαρών συνδημοτών μας, ηλικίας 13 – 18 ετών, ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει ενεργά στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, το κορυφαίο αυτό γεγονός που για πρώτη φορά διεξάγεται στη χώρα μας, την πατρίδα του «ευ αγωνίζεσθαι». Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Δήμος μας είναι ο μοναδικός που συμμετέχει συντεταγμένα σε επίπεδο εθελοντών.

Λίγο πριν την έναρξη των Αγώνων, οι εθελοντές μας βρέθηκαν στο Δημαρχείο όπου παρέλαβαν τις εμφανίσεις και τις διαπιστεύσεις τους για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία. Το έργο τους είναι να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου, που πραγματοποιούνται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Στο πλαίσιο των Αγώνων που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 4 Ιουλίου, βρίσκονται στην Αθήνα 7.500 αθλητές από 185 χώρες, οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

 

Be Sociable, Share!