12ος “Δρόμος Βουνού” Σεβασμός στην φύση και στο βουνό

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Την  Κυριακή 06/02/2011 πραγματοποιήθηκε ο “Δρόμος Βουνού” συνολικού μήκους  21 χλμ. που διοργανώνεται από τον ΔΑΟΧ (Αθλητικό Οργανισμό Χολαργού) για 12η χρονιά.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν φορείς του ενιαίου Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ο ΣΠΑΥ, η Π.Υ./ 4Ο Π.Σ., ο οποίος, με πυροσβεστικό όχημα, κάλυψε την διοργάνωση, καθώς και όλο το προσωπικό του ΔΑΟΧ. Συμμετείχε επίσης η ΕΛ.ΑΣ, το ΕΚΑΒ, οι Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. και η  Ιδιωτική Νοσηλευτική Μονάδα “ΙΑΣΩ General”.

Ουσιαστική υπήρξε η βοήθεια των εθελοντών της ΔΑ.ΠΑ (Δασοπροστασία Παπάγου), όπου με ασύρματη επικοινωνία VHF και μέσω του συντονιστικού τους κέντρου, με υπεύθυνη την Γραμματέα της ΔΑ.ΠΑ και Τοπική Σύμβουλο Χολαργού κα. Βούλα Χριστοδουλοπούλου, διευκόλυναν,  τόσο το έργο των διοργανωτών, όσο και των αθλητών που έλαβαν μέρος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Χολαργού κος Χρήστος Δασκαλόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Α.Ο.Χ. και πολλά εκλεγμένα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ, καθώς και όσοι θήτευσαν ως Πρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΑΟΧ. Εκ μέρους του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κου Βασίλη Ξύδη, απηύθυνε χαιρετισμό η Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού Δόκτωρ Ελένη Ευαγγελοπούλου και την έναρξη κήρυξε ο Αντιπρόεδρος του ΔΑΟΧ κος Γιώργος Ανυφαντής. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δ/ντής του ΔΑΟΧ κος Κώστας Κρασώνης.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στον ΔΑΟΧ απονομή βραβείων και αναμνηστικών στους συμμετέχοντες αθλητές, από το Γενικό Γραμματέα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κο  Παναγιώτη Δημάκο, τη Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου – Χολαργού και εκλεγμένη Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π. Δόκτωρα  Ελένη Ευαγγελοπούλου, τη Δημοτική Σύμβουλο και εκλεγμένη Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κα Άννα Μαρία Τσικρικώνη, τον τέως Δημοτικό Σύμβουλο Παπάγου και νυν Πρόεδρο της Δασοπροστασίας Παπάγου και  Αντιπρόεδρο του ΔΑΟΠ κο Κων/νο Φιλιππακόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του ΔΑΟΧ κο Γιώργο Ανυφαντή,  οι οποίοι ευχαρίστησαν  όλους τους συντελεστές  για τη συμμετοχή τους στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης και, με την ευκαιρία της κήρυξης του 2011 ως Έτους  Εθελοντισμού, απηύθυναν  έκκληση για την ευαισθητοποίηση όλων των φορέων αλλά και των απλών πολιτών στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος.

img008img007img006img005img004

Be Sociable, Share!