Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Έκτακτα Δελτία σε ισχύ
Ώρα έκδοσης: 26/10/10 10:30
WOGR91 LGAT 261030
«ΑΜΕΣΟ»
ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 26- 10- 2010 / 1330 C
Α.Α. 09 / 2010
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (27/10/2010) ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ), ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (27/10/2010) ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ .

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ , ΠΙΘΑΝΩΣ ΙΣΧΥΡΕΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

2. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΝΕΜΟΙ 8 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

3. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ.

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ – ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΜΚ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ

Be Sociable, Share!